torsdag den 22. oktober 2015

Asters hos Anne Stine Stauder

I går var jeg på besøg hos Anne Stine Stauder, en staude planteskole med et meget stort udvalg af spændene planter. Lige nu blomstrer deres Asters, de har 30 - 40 forskellige sorter både som salgs-planter og udplantet i bede.
Jeg fik også opklaret hvad den plante hed som jeg søgte navnet på i mit forrige blog indlæg, den hedder Serratula seodnei.

Her følger en række billeder af de Asters jeg så i går, dog uden navne.

4 kommentarer:

 1. Godt du fik navnet på din ukendte plante. Skønne nuancer asters-planterne kan opvise. Jeg skal have flyttet et par stykker, som jeg har fået placeret for skyggefuldt.

  SvarSlet
 2. Asters er nok ikke en stor favorit hos mig, synes de er lidt kedelige det meste af året, indtil de blomstrer. Dog synes jeg det er sjovt at se et sted hvor der er så mange samlet. Finn Bruun der ejer planteskolen er en meget plante-kyndig mand, det er altid spændene og oplysende at få en plantesnak med ham.

  SvarSlet
 3. Asters er et must her i min have og på denne årstid hvor andre stadig glæder sig over roser, nyder jeg mest mine asters:) I år er Marina Volkonsky kommet til her (en af de mørklilla ovenover).
  Et besøg hos Anne Stine Stauder og en snak med Finn Bruun er meget spændende.

  SvarSlet
 4. Ja hvis man er til asters skulle man unde sig selv et besøg hos Finn Bruun. I det hele taget er deres udvalg af stauder meget stort i øjeblikket. Jeg tror kun de har fast åbningstid en uges tid mere i år,men jeg ved at man nemt kan ringe og lave en aftale.

  SvarSlet