tirsdag den 20. juni 2017

Aktuelt fra Haven 20 juniGeranium pratense Purple Ghost lever op til navnet. Den har helt mørke blade og hvide blomster. Blomsterne er rent hvide med markante lilla støvdrager. Det er en ret lav plante der bliver omkring 30 - 35 cm høj. Planten er ret ny på markedet. Jeg har stadig planten på lager hvis der er nogen der er interesseret.

Penstemon er lige begyndt at blomstre. Når først de begynder står de i blomst frem til september når blot man husker at klippe de visne blomster af. Den øverste er P. Apple Blossom, nederest P. Garnet.


Eryngium  zabelii Big Blue har stor blå blomster og mørkeblå stængler. Planten er ikke så rar at røre ved, den stikker, men smuk er den. Blomsten står meget længe.

Primula auricula Lilac Mist. Selv om de fleste aurikler er færdig med at blomstre, kommer der lidt spontane blomstringer i løbet af sommeren. Hen på efteråret vil mange af auriklerne blomstre igen.

TILBUD ved køb i planteskolen. Her de sidste 4 gange jeg har åbent for i år, sidste åbningsdag er den 2 juli, giver jeg 10 procent rabat på alle planter og
20 procent på alle Hosta. Gælder kun for køb her på adressen.4 kommentarer:

 1. Hej Ninja, den geranie må jeg ha :o) jeg sender dig en mail.

  SvarSlet
 2. Hej Linda
  Jeg er også blevet glædelig overrasket over planten fordi blomsterne er ret store og velformet. Hos nogle af de ældre sorter Geranium pratense med mørkt løv er blomsterne efter min mening ikke særlig pæne

  SvarSlet
 3. Fine planter :-) Den geranie ser da bare fin ud. Jeg kan rigtig godt lide Penstamon, men de er ikke så glad for at bo her hos mig, måske pga vores lidt tunge jord.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 4. Det er heller ikke alle Penstemon der er fuld hårdfør

  SvarSlet