fredag den 17. juni 2011

Lupinus "Blossom"

Man skal være tidligt ude når man planlægger plantekøb og laver bestillinger hos enes leverandør. Jeg bestilte Lupinus "Blossom" allerede i feburar måned sammen med en del andre planter. Det er planter jeg får som plugs og så selv potter op. Der går normalt 3 - 6 uger før planterne er salgs klar.
I mellem tiden skete der det at Claus Dalby skrev om planten på sin blog og der var rigtig mange der skrev til mig for at bestille planten. Claus Dalby var også så venlig at kontakte mig, for at tilbyde at skrive, at plante ville kunne købes hos mig. Men da det altid er usikkert om man nu også modtager de planter man har bestilt, bad jeg ham om at lade være og jeg skrev på min hjemmeside at jeg ikke modtog bestillinger.
Nu er det så med glæde at jeg kan meddele at jeg har modtaget planterne og regner med at de vil være salg klar om små 4 uger. Derfor vil jeg gerne reservere planter nu til evt. interesseret, hvis man skriver en mail. Jeg har ca. 50 planter jeg gerne sender som postordre og 50 planter jeg kun sælger fra min planteskole .Adressen står på min hjemmeside  www.stovbystauder.dk  Obs. billedet er udlånt af min leverandør.

1 kommentar: