fredag den 21. februar 2014

Nyt fra planteskolen

Sidste år havde jeg ikke åbent for besøgende hos Stovby Stauder, i år bliver det anderledes. Jeg har fast åbningstid fra den 2 april og frem til den 28 juni. Efter den 28 juni har jeg åbent efter aftale. Mine åbningstider bliver, onsdag - fredag fra 14 - 17 og lørdag fra 10 - 14. Det er også muligt at komme forbi på andre tidspunkter når blot du ringer eller skriver en mail først.

Jeg sender også gerne planter med posten. Du skriver blot en mail med din bestilling. Det koster 80 kr at sende en pakke med en vægt op til 5 kg. Her vil jeg normalt kunne sende omkring 8 - 10 planter, alt efter potternes størrelse. Næste porto takst er 110 kr, pakker med en vægt op til 10 kg. Her vil jeg kunne sende mellem 16 - 20 planter.
Du kan godt bestille stauder allerede nu og skrive hvornår du ønsker dem sendt. Hvis vejret fortsætter med at være så mildt, starter jeg med at sende ud omkring 15 marts.

I år har jeg fået mange nye planter til salg også en del ret sjælne. Her er et lille udpluk af nogle de nye stauder jeg har til salg. Hele min planteliste kan du finde på min hjemmeside. www.stovbystauder.dk

Fra Westcountry nursery kommer Lupinus "Salomon Star" som jeg har fået hjem i år.

Og en anden Westcountry Lupin, "Gladiator"

Allium shubertii sælger jeg i potter. Planten skal gro i fuld sol. Blomsten er kæmpestor og bliver op til 50 cm i dm.

Brogetbladet Bjørnetidsel, Acanthus "Tasmanian Angel"

Jeg har haft den til salg tidligere, nu har jeg den igen, den sjælne brogetbladet Gyldenris, Solidago flexicaulis variegata.

Dette er Centaurea atropurpurea en ca 100 cm høj Knopurt med  blomster i en flot vinrød farve. Blomsten er omkring 5 - 6 cm i dm. Den har indskåret grågrønne blade og blomstre i juli/august.

Flere af disse billed jeg viser her har jeg lånt fra min forhandler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar