onsdag den 26. august 2015

Tilbud i september/oktober

Nu er det igen ved at være plantetid, september og oktober måned er den bedste tid på året når der skal plantes stauder. Der er stadig varme i jorden så planterne kan nå at etablere sig, danne nye rødder. Samtidig falder der normalt en del regn og temperaturen er dalende så planterne tørrer ikke så nemt ud.

Her i september og oktober måned har jeg et tilbud på en staude-pakke bestående af i alt 10 planter, 3 stk Astrantia "Lars" dyb rosa og ca. 60 cm høj, 3 stk Lychnis cor alba, hvid og ca. 70 cm høj, 3 stk Aquilegia "White Barlow" hvid og ca. 70 - 80 cm høj, 1 stk Bergenia Bach, hvidrosa og ca. 40 cm høj. TILBUD kun 225 kr for alle 10 planter.


Jeg er ved en fejl kommet til at blande forskellige sorter af Akelejer. Derfor har jeg tilbud på 3 stk Akeleje planter til 70 kr eller 5 stk for 100 kr. Det drejer sig bla. om de sorter du ser på billedet herunder men også langsporet sorter.Lige nu har jeg også meget flotte planter af Echinacea "Green Jewel" den limegrønne solhat. De er pottet lidt sent så derfor står de lige nu kun i knop så du vil få glæde af blomster allerede i år. De koster 40 kr pr stk.

 Med solhat er det vigtigt at de planter du køber, ud over en blomsterstængel, også har flere grønne skud forneden, ellers er der risiko for at de ikke kommer året efter.


Fra omkring 15 september har jeg igen Thalictrum "Hewitts Double" til salg. Det er en plante der altid er efterspurt og hurtigt bliver udsolgt.


Hvis du er interesseret i nogle af disse tilbud eller planter kan de købes på www.stovbystauder.dk
4 kommentarer:

 1. Hewitt Double er jeg i hvertfald interesseret i, så der vender jeg nok tilbage - ligesom jeg gjorde for at deltage i din konkurrence, for da jeg ville skrive på den drillede telefonen og jeg tænkte at jeg måtte vente til jeg var ved min computer og så glemte jeg det;o)) Nu ser det ud til at jeg har forpasset muligheden..

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth
  Jeg kan godt forstå at du undrer dig over at konkurrencen på min blog pludselig er forsvundet igen. Grunden er, at en af de planter jeg havde udlovet, alligevel ikke vil være klar til den tid jeg havde lovet. Da jeg ikke havde fået nogen henvendelser endnu og jeg kunne se at meget få havde læst mit indlæg valgte jeg at slette det igen. Til foråret vil jeg udlove et par nye staude-pakker på lignende betingelser, det lover jeg.

  SvarSlet
 3. Hej Stovby

  Jeg bor ikke så langt fra Falster, så hvis der er flere af tilbuddene tilbage, kan man så komme forbi og købe dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jean
   Jeg har tilbud endnu, hvis vi har en aftale på forhånd er du meget velkommen til at komme forbi. Du kan ringe til mig på tlf. 60773614 eller sende en mail på stovbyvej@mail.dk

   Slet