torsdag den 23. februar 2012

Struktur og farve


Her er intet der blomster men de forskellige bladformer og farver giver alligevel variation. Stachys Big Ears, Sedum Xenox og Pulmonaria Samourai sammen med bregner.


 Salvia Cardonna og Allium Christophii med en prydgræs.
Echinacea Sundown, rødbladet vortemælk, Heuchera og græs.


I min have har jeg et ret stort rundt bed. Blomsterne i beddet er hvide, rosa, pink, vinrøde, rødviolet. Jeg har også plantet den rødbladet Havemælde, Bronce fennikel og hvidstripet græsser i beddet. Her Astrantia Roma og Digitalis Heywoodii med Geranium Patricia i baggrunden.


Igen fra det runde bed, Cenolophium denadatum sammen med hvidstribet Miscanthus Cosmopolitan


Op over,Geranium Patricia og Persicaria bistorba og på billederne nedenunder Papaver Central Park og Papaver Manhatten sammen med Cirsium atropurpurea. også fra mit runde bed.3 kommentarer:

 1. Smukke smukke billeder. Alle rigtig flotte blomster sammensætninger.
  Nyd din weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Sidste år var vi en tur i Jesperhus blomsterpark, og der så jeg Pragt salvien "Caradonna". Den stod i en stor gruppe, og tog sig fantastisk ud.
  På vej hjem derfra kørte vi et smut i Lundhede plantskole, og hvad fandt jeg? nemlig :-D "Caradonna", den måtte bare med hjem, sammen med hendes "søster", frk. "Blauhügel" som er Lavendelblå.
  Man kan i øvrigt få en nr. 2 blomstring, hvis man klipper Salvien ned efter første blomstring :-D
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 3. Tak for de pæne ord Lone.

  Til Marianne,Der findes rigtig mange forskellige sorter af Salvia nemorosa i forskellige farver. Cardonna er klart min favorit. Jeg synes den er så smuk med de mørke stængler og lilla blomster.
  Tak for det gode råd med at klippe dem ned for at få en ny blomstring.

  SvarSlet