søndag den 22. maj 2016

Tur til Sofiero


 Wall Garden på Helsingborg stationWall Garden i drivhuset på Sofiero
8 kommentarer:

 1. Fine billeder fra Sofiero, jeg har aldrig været der.

  SvarSlet
 2. Hvis man interessere sig for rododendron, så må det være et paradis. De har en kæmpe samling som lige er begyndt at blomstre. Parken ligger meget smukt ud til Østersøen med udsigt over til Kronborg.

  SvarSlet
 3. Der er farver for alle pengene. Af de to wall gardens foretrækker jeg langt den første fra stationen.

  SvarSlet
 4. Ja der er drøn på tulipanerne på de første 2 billeder. Af de 2 Wall gardens er det første vel mest expressionistisk. Det sidste er mere tænkt og mønster agtigt. Det sidste var faktisk en del af en hel installation med andre planter.

  SvarSlet
 5. Jeg har hørt meget om Sofiero, men aldrig været der. Det må jeg da vist se at få lavet om på. Hvor ser der smukt ud.
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Ja det kan godt anbefales, især hvis man er interesseret i Rhododendron som godt nok ikke er min hof interesse men der er også meget andet. Det er også rimeligt prismæssigt. Vi betalte 140 kr pr næse, for færge Helsingør til Helsingborg, bus billet frem og tilbage til sofiero og indgangs betaling. Bilen lod vi stå i Helsingør.

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder. Nu glæder jeg mig da endnu mere end jeg gjorde i forvejen. På torsdag skal jeg med haveselskabet på tur til Sverige og vi skal bland andet besøge Sofiero. Jeg har godt nok været der før, men det var i juli måned, så denne gang får jeg set rododendronerne :-)

  SvarSlet
 8. Ja du har noget at glæde dig til, god tur

  SvarSlet